Nieuwsbrief

Inschrijven is heel eenvoudig, vul je e-mail adres in en wij houden je op de hoogte.

Ja, ik blijf graag op de hoogte van de collectie, aanbiedingen en acties:

  Search

  Geen producten in verlanglijst

  Geen producten in het winkelmandje

  witte sneakers

  Witte sneakers

  Het is misschien nog koud, maar de eerste zonnestralen doen ons toch al verlangen naar het voorjaar. Maar wat moeten we dan aan? Dat wil jij natuurlijk nu al weten, zodat je straks wanneer de lente begint, meteen jouw fashion items aan kunt trekken!

  Pastelkleuren zijn de trend van aankomend seizoen en dat komt goed uit! Witte sneakers matchen perfect bij de zachte tinten. Ook zijn er voor het aankomende voorjaar al duidelijke veranderingen te zien in onze moderne klederdracht.

   

  1) Offshoulder wear. We zagen er dit najaar al een enkeling in lopen, maar aankomend voorjaar ga jij alleen maar blote schouders zien! Zoals gezegd laten offshoulder shirts één van de mooiste erogene zones van de vrouw zien. Je kunt deze sensuele look prima combineren met stoere sneakers. Match bijvoorbeeld een lage pastelkleurige broek met een paar witte sneakers of slip-on’s om je outfit helemaal af te maken.

   2) Natuurlijk kun jij jouw witte sneakers ook goed matchen met een nette pastelkleurige outfit voor casual touch. Het afgelopen najaar zag je dit al goed, maar de trend trekt door en zal ook in de lente te zien zijn.

  3) De midi skirt zal aankomend seizoen veel gedragen worden. De rok is super goed te matchen met jouw favoriete witte sneakermodellen. Midi skirts met rushes, Spaanse invloeden, suede coatings en natuurlijk pasteltinten zullen de komende maanden de benen van menig vrouw bedekken. Sommige middellange rokken hebben natuurlijk een echt vrouwelijk karakter, maar met een paar sneakers geef jij jouw outfit een eigenwijze invulling.

  4) De twisted drapes zagen we afgelopen zomer al, maar zullen aankomend voorjaar helemaal trending zijn. Pastelkleurige tinten zullen perfect staan bij jouw wrapped up skirts in combinatie met stoere witte sneakermodellen.

  5) Deconstructed blouses zijn helemaal in. Witte blouses zijn er te zien in verschillende uitvoeringen. Combineer dit met een pastelkleurige broek met grove elastische band en trek jouw favoriete witte stappers aan om het geheel af te maken.

  6) Natuurlijk kun je jouw witte sneakers matchen met je favoriete zwarte jeans. Zwart kan namelijk altijd! Op deze zwarte jeans kun verschillende stijlen toevoegen. Zo staat een offshoulder shirt prima en kun je ook gaan voor een blouse of colbert. De combinaties zijn eindeloos!